Дитячий Форум


10-13 травня відбудеться Дитячий Форум – унікальний   фестиваль   родинного дозвілля, у якому  розвага поєднується  з отриманням корисних вмінь і навичок, а все дійство відбувається у формі  магічної гри   «8 ключів Буквордсу».

 

Щороку ми пропонуємо добродіям та небайдужим людям зробити добру справу та придбати «підвішені» квитки. Ці квитки ви можете придбати для дітей зі своєї компанії, або для дітей пільгових категорій. Це діти з багатодітних родин, діти з малозабезпечених родин, осіб з інвалідністю, діти переселенців, діти учасників АТО,  вихованцв дитячих будинків та інтернатів, діти-сироти та напівсироти.

Для замовлення квитків просимо заповнити  Гуглформу. в якій зазначено способи оплати та доставки або ж звернутися за телефоном 0676700587.

З будь-якими запитаннями щодо замовлення  квитків просимо звертатися до координаторки Дитячого форуму Анни Батищевої  тел. 0676700587, coordynator@bookforum.com.ua

Також квитки можна також купити:

На сайті bookforum.ua

Вартість квитків для дітей від 3 років:

  • 1 день – 60 грн
  • 4 дні – 90 грн.

Дитячі квитки можна придбати на сайті bookforum.ua

Вартість квитків для дорослих (можна придбати на сайті bookforum.ua):

  • 1 день – 30 грн.
  • 4 дні – 50 грн.

 

Нагадаємо, Дитячий Форум відбудеться 10-13 травня у Палаці Мистецтв (м. Львів, вул. Коперника, 17). У програмі понад 1200 заходів: читання, конкурси, креативне писання, малювання, ліплення, програмування, співання, танцювання, бігання, стрибання, а ще – велика гра-квест «8 ключів Буквордсу». У ній кожен може взяти участь, зібравши 8 ключів, щоб стати Володарем Буквордсу.
Повна програма заходів доступна на сайті.